Nu drar vi igång andra läsåret på vår nystartade skola med IKT, lärande, lärmiljöer och värdegrund i fokus! Jag kommer i år att vara klasslärare för 19 fantastiska tvåagluttare.

I december lämnar vi våra tillfälliga baracker och flyttar in i vår helt nya skola! Skolan heter Steningehöjdens skola och finns i Sigtuna kommun.

Jag som bloggar heter Ida Rudin och min vision med denna blogg är att dela med mig av pedagogiska tips och idéer! Välkommen att hänga med på mina upptåg i klassrummet…

 

 

9 responses »

 1. Hej Ida!
  Tycker att du har så många bra och kloka idéer med din undervisning. Jag är själv lärare i en åk 2 i Stockholm och undrar om du skulle kunna tänka dig att ta emot mig på ett ”studiebesök”??
  Hälsningar Ann Elmlinder

 2. Hej

  Efter fem år i f-klass är det nu dags för mig att ta klivet och följa med min klass upp i årskurs 1. Detta känns både läskigt, utmanande, nervöst och roligt. För att finna inspiration har jag nu ”luskammat” nätet för tips på lektioner, upplägg osv och jag måste säga att din sida är den mest fantastiska inspirationskälla jag stött på!! Tänkte därför kolla om det finns möjlighet att komma på ett studiebesök 🙂

  Med vänlig hälsning
  Monika

  • Hej Monika!
   Vad spännande att följa med upp i åk 1! Tack snälla, vad glad jag blir att du uppskattar min sida! Självklart är du välkommen att hälsa på!
   Hälsningar Ida

 3. Hejsan!
  Har precis sett din digitala IUP-mall. Finns inte möjlighet att ladda ner den någonstans? Blev så peppad att göra på detta vis med min åk 2
  Mvh Anette

 4. Hej Ida,

  Jag tycker att din mall för elevledda samtal ser spännande ut. Jag undrar om jag skulle kunna få ta del av den och därmed få den skickad till min mail? Kanske för att kunna göra någon liten ändring så den passar mig och mina elever.

  Mail: jessica.kropp@vasteras.se

  Ha det gott,
  Jessica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s