ASL i åk 1

Standard

Här har jag sammanställt mitt ASL-arbete i åk 1. Vill du att jag mejlar keyNoten till dig är det bara att höra av sig!😊 I åk 1 knyter jag ihop ASL med STL.

Här kan du läsa om mitt ASL-arbete i förskoleklass.

Även texterna från åk 1 klistrar vi in i stora sugarpaper-böcker som barnen tar hem när läsåret är slut.

Annons

»

 1. Hej Ida,
  Ja, gärna, så härligt inspirerande, blir sugen att starta upp terminen. Den här terminen ska jag starta upp en förskoleklass och det vore så snällt om jag fick ta del av din samtalsmall för förskoleklass. Önskar dig en fortsatt fin söndag och vecka.

  Vänliga hälsningar Mia

  Maria Åberg
  Lärare år 0-3
  S: ta Gertruds skola, Sigtuna kommun

 2. Hej! Jag är nyfiken på din ASL i åk1 eftersom jag snart (en vecka) tar emot mina nya åk1-elever (29 st). Du får gärna maila din keynote

  Varmt tack!

  Lena

 3. Skolfröken fräken! Skulle bli mycket glad om du sänder ditt fantastiska material till mig.

  Tack på förhand Inger Borgström

 4. Hej, vi ska börja arbeta med STL och ramlade över din sida. Skulle bli jätteglad om du ville skicka mig dina fina KeyNote för fklass och år 1./ mvh Marie

 5. Jobbar med ASL och läser en STL-utbildning så skulle bli så glad om du ville maila mig! Din sida är en guldgruva och hjälper mig i mitt arbete med mina elever i år 1!

 6. Hej Ida!
  Vilket fantastiskt arbete du gjort. Så inspirerande! Ska jobba med fsk-klass eller 1an nästa år och tar gärna hjälp av din keynote för båda klasserna!
  Tack på förhand!
  Hälsningar Sara

 7. Hej! Vilket fantastiskt arbete! Jag är nyfiken på ASL och skulle gärna vilja ta del av din Keynote för åk 1. Tack på förhand! /Maria

 8. Hej !
  Vilket fantastiskt bra arbete du gjort.
  Skulle bli jätteglad om du ville skicka både för åk 1 och för åk 2 för mig
  mvh Karin Englund

 9. Hej! Har precis hittat till din sida! Jag undrar om man fortfarande skulle kunna få din keynote? Ska ha en åk 1 i höst och älskar dina ideer! (skulle gärna vilja ha material för 1-3) Stort tack!

   • Hej,
    jag ska ha en etta till hösten, och har inte haft det på många år, så jag hittade din sida och undrar även jag om jag kan få din keynote, lärarhandledning… eller vad du nu har för år 1-3? Stort tack för att du delar med dig!!

 10. Hej! Vilken fantastisk blogg du har skapat och är så tacksam över att du delar med dig av dina idéer och tips. Så inspirerande! Jag ska ha en årskurs 1 till hösten och tar gärna del av dina keynotes. Tusen tack!

 11. Hejsan! Jag har precis startar upp med en etta och skulle så gärna ta del av allt ditt fantastiska material. Både handledningar och keynotes om det är ok? Tusen tack för all inspiration.
  Mvh Helen

 12. Hej! Hittade precis till din sida. Wow, vilket jobb du gör. Inspirerande! Jag tar gärna också del av dina lärarhandledningar. Tack!
  Mvh Cecilia

 13. Hej!
  Viljket fantastiskt arbetet!
  Är nyfiken på dina keynote. Du får gärna maila mig. Ska börja med en etta till hösten.

 14. Hej!
  Vilket inspirerande arbete. Jag tror det passar mina elever väldigt bra. Du får gärna maila mig det. Tusen tack på förhand!
  //Vicke

 15. Vad många bra tips och idéer! Jätteroliga skrivövningar! Om du vill får du gärna maila mig:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s