Elevledda utvecklingssamtal – årets mall för åk 1🍀

Standard

När det var dags för mina ettor att hålla höstens samtal så valde jag att utveckla keynotemallen jag hade använt i förskoleklass. Då kände de igen flera av sidorna och arbetssättet. Självklart behövde jag lägga till några sidor för att få den mer åk 1-ig.🤗 …. och resultatet!?! Fortfarande efter alla dessa år… magiskt!🌟 De här med att veta vad man kan och vad som är nästa steg, grymt. Att dessutom kunna leda ett samtal tror jag är en framtidsförmåga som heter duga.

 

»

 1. Hej, jättefin mall! Jag är sugen på att testa elevledda utvecklingssamtal i min etta. Jag har förstått att man gör en mall till eleverna som de sedan kan arbeta i och forma till sin egen. Hur går detta till? Fungerar det att göra en mall på en av Ipadsen så att eleverna hittar den mallen på sin egen sen eller måste jag lägga in en mall på varje Ipad? Jag har inte hunnit experimentera riktigt än 🙂 Det vore toppen om jag kunde lära mig av någon som gjort det ett tag! Jag skulle jättegärna ta del av din fina mall om jag fick!
  Hälsningar Marielle

 2. Hej!

  Jag hoppas på att få en etta i höst och vill gärna börja med elevledda samtal, men har inte haft en aning om hur… Tack så jättemycket, nu vet jag och jag tar gärna del av din jättefina mall.
  Tack på förhand!

  MVH Kristina

 3. Hej, jag ska ha elevledda samtal i år i min etta och tyckte dina såg väldigt bra ut! Finns det möjlighet att få ta del av dessa?

  Hälsningar Juliana

 4. Hej! Vilken fin mall!
  Finns den i presentation ( google) ? Finns det möjlighet att få ta del av den i så fall?
  My

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s